Apple MacBook Pro 16", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Silver
Apple MacBook Pro 16", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Silver
Apple MacBook Pro 16", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Silver
Apple MacBook Pro 16", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Silver
Artikelnummer: 1055293

Apple MacBook Pro 16", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Silver

MacBook Pro 16" – superkrafter för proffs

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 10-kärnig Apple M1 Pro
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • Thunderbolt 4 / USB-C, HDMI & SD-kortläsare
37 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
MacBook Pro är en kraftmaskin som med M1 Pro-chip, 16 tums Liquid Retina XDR-skärm, flera anslutningsmöjligheter, Magic Keyboard med funktionsknappar och lång batteritid sticker ut från mängden. Den har dessutom en riktigt bra webbkamera, mikrofoner i studiokvalitet och ett fantastiskt ljudsystem med sex högtalare. Det här är datorn för dig som vill arbeta med grafiskt material på ett sätt du aldrig tidigare kunnat på en bärbar dator.

Fördelar

 • Liquid Retina XDR-skärm med ljusstyrka på upp till 1600 nits
 • Skärm med 1 miljard färger, P3-färgomfång och True Tone-teknik
 • ProMotion-teknik med uppdateringsfrekvens upp till 120Hz
 • Thunderbolt 4 med stöd för laddning, DisplayPort, och USB 4 (40GB/s)
 • Laddning via MagSafe-3 eller Thunderbolt 4
 • Kamera med 1080p HD
 • Tre mikrofoner med studiokvalitet och 60 % mindre brus
 • Ljudsystem med sex högtalare med upp till 80 % mer bas
 • Upp till 21 timmar batteritid vid videouppspelning
 • Redigera upp till sju videoströmmar i 8K ProRes
 • Färgkorrigera ProRes 4444-video med HDR och 8K
 • Magic Keyboard med funktionstangenter
Apple Macbook Pro 16" M1

M1 Pro

M1 Pro är en uppdaterad version av Apples första chip M1 och tar användarupplevelsen till en ny nivå. De är designade för proffs och ger dig full kraft i din bärbara dator även vid de mest krävande projekt. Grafisk design, bild- och videoredigering och ljudproduktion hanteras med lätthet tack vare upp till tio-kärnig processor, upp till 16-kärnig grafikprocessor, en 16‑kärnig Neural Engine samt kodning och avkodning av H.264, hevc och ProRes-codecs i dedikerade mediemotorer.

En frisk fläkt

Ett avancerade kylsystemet ger datorn cirka 50 procent högre genomflöde av luft, även vid lägre fläkthastigheter. Eftersom Apple Silicon-chippet är så effektivt behöver fläktarna inte ens startas när du utför vanliga vardagsuppgifter, vilket ger dig en tyst dator som inte stör ditt arbete.

Ruskigt snabb. Grym kapacitet.

Med SSD-lagring på upp till 8TB får du läshastigheter på upp till 7,4GB/s vilket är mer än dubbla hastigheten jämfört med föregående generation. Så nu kan du utan problem lagra RAW-bilder och öppna 8K-videor på ett ögonblick.

XDR med brett dynamiskt omfång

MacBook Pro kommer med en 16,2 tums Liquid Retina XDR som har ett brett dynamiskt omfång, en ljusstyrka på 1000 nits kontinuerlig och upp till 1600 nits lokalt samt ett kontrastförhållande på 1 000 000:1. HDR-innehåll i bilder, videor och spel ser otroligt levande ut med fint detaljerade högdagrar, otrolig detaljrikedom i skuggor och klara, verklighetstrogna färger. Skärmarna är fabrikskalibrerade och har professionella referenslägen för HDR-färgkorrigering, bildredigering, design och tryckproduktion.

Apple Macbook Pro 16" M1

Håll kontakten

Kameran i MacBook Pro har en hög upplösning på 1080p och ett objektiv med större bländaröppning som släpper in mer ljus. Tillsammans med den större bildsensorn med effektivare pixlar ger kameran dubbelt så bra bilder i svagt ljus. MacBook Pro kommer också med tre mikrofoner i studiokvalitet med upp till 60 procent mindre bakgrundsbrus. De tre mikrofonerna använder riktad strålformning så att din röst alltid hörs klart och tydligt.

Rumsligt ljud

Fyra kraftutjämnande baselement återger toner som är upp till en halv oktav djupare och fyller rummet med upp till 80 procent mer bas och de högpresterande diskanthögtalarna ger klarare, fylligare sång. Tack vare det kraftfulla systemet med sex högtalare och avancerade algoritmer kan MacBook Pro spela upp rumsligt ljud när du lyssnar på musik eller ser film med Dolby Atmos. Det gör att du får en tredimensionell ljudupplevelse.

Apple Macbook Pro 16" M1

Fler ingångar än någonsin

Överför bilder och videor med en SDXC-kortläsare. Anslut till tv-apparater eller skärmar med stöd för HDMI. Lyssna via 3,5mm hörlursuttag som känner av och automatiskt kompenserar för hörlurar med hög impedans. Anslut höghastighetstillbehör eller skärmar via de tre Thunderbolt 4‑portarna som har en hög bandbredd och mångsidighet. Med dem kan du överföra data, ladda, spela upp video – i en och samma port. Dessutom kan du också snabbt ladda med hjälp av den smidiga MagSafe 3-porten. Med Wifi 6 blir anslutningen inte bara snabbare det ser också till att din MacBook Pro alltid fungerar, även när fler och fler ansluter till nätverket.

Levereras med

 • Apple MacBook Pro 16"
 • USB-C till MagSafe 3-kabel, 2 meter
 • USB-C-strömadapter
Apple Macbook Pro 16" M1
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.