Windows-laptop

Köp laptop med Windows hos oss på Scandinavian Photo. Vi har flera laptops från populära varumärken som ASUS, ASUS ProArt, Lenovo och MSI. Söker du en bärbar Windows-laptop med riktigt högupplöst skärm och kraftfullt grafikkort för foto- och filmredigering eller en lätt och portabel laptop med låg vikt och flexibla gångjärn så har vi rätt dator för dig. Besök oss i butik för att få personlig hjälp eller köp direkt online med snabb leverans.

27 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Internminne
Processor
Skärmstorlek
Hårddiskkapacitet
Grafikkort
Videominne
Operativsystem
Fysiska anslutningar
Antal kärnor
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.