Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Artikelnummer: 1055501

Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver

Tangentbord med stilren design för Mac

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Tangentbord till Mac
  • Stilren och tunn design
  • Tysta och bakgrundsbelysta tangenter
599 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Cherry KC 6000 är ett stilrent och tunt tangentbord anpassad för Mac. Tangentbordet är mekaniskt men samtidigt tyst, du kan enkelt skriva långa texter utan att störas på något ljud från tangenterna. Den kompakta designen med metallramen och de vita knapparna gör detta till ett mycket stilrent tangentbord med många Mac-specifika funktioner som underlättar i vardagen. Tangentbordet är tillverkad i metall och är tyngre än de flesta tangentbord men och har en hög känsla av kvalitet. Tyngden tillsammans med gummifötterna håller tangentbordet på plats och glider inte på skrivbordet.

Fördelar

  • Snabbåtkomst till 12 Mac-funktioner
  • 1,8 meter lång USB-kabel
  • Gummifötter som håller tangentbordet på plats

Tyst och stilrent

Cherry KC 6000 Slim till Mac är det stilrena och tunna tangentbordsalternativet för Mac-användare som vill ha ett externt tangentbord. Tangentbordet har hela 12 funktioner som underlättar Mac-användarens vardag. Funktioner som skärmlås, skärmens ljusstyrka och mediakontroll kan aktiveras med en knapptryckning. Den kompakta designen maximerar utrymmet på ditt skrivbord och lämnar tillräckligt med utrymme på ditt skrivbord för annan utrustning. Tangentbordet är tyst och ger en utmärkt skrivupplevelse med lång livslängd. Metallplattan på baksidan håller ditt tangentbord stabilt och halkfritt på ditt skrivbord. Om du vill ha en brantare vinkel när du skriver, kan lutningsvinkeln justeras enkelt med 4 gummifötter som medföljer. Tangentbordet ansluts med en USB-A-kabel.

Levereras med

  • Cherry KC 6000 Slim Keyboard for Mac, Silver
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.