Wifi-extender & Repeater

Dålig täckning i soffan? Låt en wifi-extender lösa problemet. Extender och repeater är som en förstärkare för din internetanslutning, en nätverksförlängare som skickar vidare nätverkssignalen från din router. Det ger dig bättre täckning med stabilare surf över större yta. Köp wifi-extender eller repeater direkt online eller besök oss i butik.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.