Webbkameror

En bra webbkamera höjer kvaliteten på konferenser och onlinemöten. Här hittar du webbkameror till digitala videomöten från hemmakontoret och konferensrummet både för en och flera personer, men även för streaming och gaming där du filmar dig själv samtidigt som du spelar. Vi har webbkameror med funktioner som HDR, extra bred vidvinkel eller 4K-upplösning. Välj mellan varumärken som Logitech, Microsoft, Vivolink med flera. Köp webbkamera direkt online eller besök oss i butik.

15 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Datortillbehör
Varumärken
Intern upplösning 4K
Inre upplösning Full HD
Intern inspelningscodec
Digital zoom
Största bländaröppning
USB-anslutningstyp
Höjd
Brännvidd motsv. 35mm vidvinkel
Djup
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.