EIZO ColorEdge CG2420
EIZO ColorEdge CG2420
EIZO ColorEdge CG2420
Artikelnummer: 1025752

EIZO ColorEdge CG2420

Högpresterande 24" grafisk bildskärm med inbyggd kalibrering

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 7-11 dagar
Butikslager:
 • 24" skärm med IPS-panel (1920 x 1200)
 • 99 % Adobe RGB
 • Utrustad med Eizos DUE-teknik
16 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Låt fantasin flöda när du arbetar med efterbearbetning av fotografier, design och tryck med hjälp av denna professionella bildskärm från Eizo. Skärmen har en inbyggd självkalibreringssensor för bekymmersfritt underhåll, livfulla färger återges enligt branschstandard och den levererar exceptionellt hög kontrast vilket gör att du får korrekt svärta.

Fördelar

 • Färgomfång med 99 % Adobe RGB-täckning
 • Utrustad med Eizos DUE-teknik
 • Levereras med en nydesignad bildskärmshuv
 • Enhetlig ljusstyrka
 • 39% smalare än sina föregångare
 • Livfulla färger återges enligt branschstandard

Elegant, användarvänlig design

Den tunna skärmen har diskreta ramar som är 39% smalare än på sina föregångare, så att du kan fokusera mer på själva skärmen. Det finns ett bärhandtag på baksidan av skärmen så att du enkelt kan flytta den från en plats till en annan och den är utrustad med tre lättåtkomliga USB 3.0-portar, inklusive en port för batteriladdning av tex. en smartphone.

ColorEdge CG2420 levereras med en nydesignad bildskärmshuv som magnetiskt fäster på skärmen för snabb och enkel av- och på-montering. Justera skärmen till vinkeln som passar dig eller vinkla den enkelt för att visa en kollega eller klient ditt arbete tack vare den inkluderade justerbara foten.

Livfulla färger enligt branschstandard

CG2420 har ett färgomfång med 99 % Adobe RGB-täckning, enhetliga ljusstyrka och andra funktioner som underlättar ditt kreativa arbete. Bilder som är tagna i RAW kan konverteras till Adobe RGB och bilder som är tagna i Adobe RGB visas korrekt på denna skärm. Du får levande blå himmel och grönskande skogar direkt på skärmen.

För att motverka variationer i ljusstyrka och kromaticitet på olika delar av skärmen är CG2420 utrustad med Eizos DUE-teknik som säkerställer en Delta-E-skillnad på tre eller mindre. Skärmen har en hög kontrast, även från en vinkel som gör att de mörka tonerna behåller sitt djup. Dessutom behöver skärmen endast tre minuter för att stabilisera sig vilket gör att du alltid har en tillförlitlig skärm nästan direkt efter att den startats, oavsett om du arbetar i en studio eller tar med dig skärmen ut på fältet.

Inbyggd kalibrering och ColorNavigator 7

Den inbyggda kalibreringen i Eizo CG319X ser till att din skärm alltid återger korrekta färger och du slipper krånga med en lös kalibrator, utan den fälls upp automatiskt från skärmens nedre högra hörn. Tillsammans med den inbyggda kalibratorn och ColorNavigator 7 kan du kalibrera alla färglägen samtidigt och schemalägga omkalibreringar. Skärmen kan till och med schemaläggas så att den startas automatiskt när det är dags för kalibrering. Med Adobe Quik Color Match som är utvecklat i sammarbete mellan EIZO, Adobe, Canon och Epson. Genom att kombinera sin kunskap, erfarenhet och expertis har EIZO utvecklat ett verktyg för att verkligen förenkla färgmatchningen och arbetsflödet för utskrifter.

Levereras med

 • EIZO ColorEdge CG2420
 • Nätkabel
 • Signalkablar - DVI-D - DVI-D, Mini DisplayPort - DisplayPort
 • USB-kabel
 • Installationsguide
 • ScreenCleaner
 • Bildskärmshuv
 • Monteringsskruv
 • Garantikort
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn