Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning DLED2-Bi, Bi-Color med stativfäste

Dedolight LED-belysning DLED2-Bi, Bi-Color med stativfäste

Artikelnummer: 1030721
6 775 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Dedolight DLED2-Bi Bi-Color – Liten, kraftfull och mångsidig

20 W LED bicolor lampa med arm och 16 mm (5/8“) hona.

Dedolight Patenterade "Aspheric Optics" i kombination med speciellt utvecklade LED-ljus ger en liten storlek med många möjligheter. Monteras på belysningsstativ eller annat 16mm / 5/8" fäste.  Lamphuvudet har en zoommöjlighet för att koncentrera ljuset. 

OBS! Levereras utan nätdel.

Läs mer om DLED2

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.