DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
DJI Matrice 30
Artikelnummer: 1055071

DJI Matrice 30

Enterprisedrönare som passar alla projekt

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Förhandsboka nu! Förväntad leveransstart April-Maj
 • 48MP Tele 1/2 CMOS Sensor med 16 x Optisk zoom, 200x digital zoom
 • 12MP Vidvinkel 1/2 CMOS Sensor
97 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Matrice 30 är en anpassningsbar plattform som är redo för allt. Matrice 30 är fullproppad med högteknologisk utrustning för att hjälpa till i de svåraste och mest avancerade projekten. Matrice 30 har en laseravståndsmätare, en 48 MP zoomkamera och en 12 MP bredkamera. Båda kamerorna har 1/2 tums CMOS-sensorer och kan spela in 4K 30FPS-video. Båda modellerna drar också nytta av en förbättrad FPV-kamera som erbjuder förbättrade detaljer i svagt ljus, vilket gör att piloter kan välja ut horisonten under nattflyg.

Fördelar

 • 48MP Tele 1/2 CMOS Sensor med 16 x Optisk zoom, 200x digital zoom
 • 12MP Vidvinkel 1/2 CMOS Sensor
 • Laser Range finder
 • Flyger upp till 23 meter per sekund
 • Kan användas i -20 grader till +50 grader
 • Tolererar upp till 15m/s i vindmotstånd
 • Flyg i regn, snö och oväder med IP55 klassning

Flyg säkert

Med sensorer i sex olika riktningar så är Matrice 30 både säker och enkel att flyga. Den håller själv koll på vart den befinner sig och om det är objekt i närheten som den då varnar för. I och med att Matrice 30 har en fantastiskt bra zoom så minskar det riskerna att hamna för nära ett objekt.

Komplett med två kameror och Laser

Matrice 30 har allt du behöver för ett lyckat uppdrag, Den har hela två kameror, en vidvinkelkamera med 12 MP 1/2 CMOS sensor med en 24mm lins som kan filma upp till 4K 30fps samt en 48 MP telelins med 1/2 CMOS sensor med 16 x optisk zoom samt 200 x digital zoom så kommer du nära alla typer av objekt. Fotografera i 8K upplösning och filma upp till 4K 30 fps. Med Laser Range Finder så kan du pin-pointa exakta koordinater för att på ett snabbt sätt visa var en person eller ett objekt befinner sig. Du kan använda lasern mellan 3m – 1200m.

Fotografera och dokumentera även nattetid

Smart Low Light Photo ger dig möjligheten att även under mörka förhållanden fotografera och dokumentera med högsta resultat. Tack vare Smart Low Light Photo så tar M30 flertalet bilder som den sen sammanställer till en ljusstark och detaljrik bild.

Extrema möjligheter i kompakt formfaktor

Matrice 30 är otroligt liten för sin kompentens, Du packar enkelt ner drönaren med RC Plus kontrollen och batterier i en ryggsäck, flexibel nog att ta med alla olika uppdrag. Med i stort sett ingen förberedelsetid så kan du vara igång och flyga på sekunder.

Flyg länge och effektivt

Matrice 30 använder sig av två TB30 batterier, dessa ger en flygtid på hela 41 minuter. Batterierna kan du byta ut en åt gången så du slipper stänga av drönaren under batteribytet. Du får även med BS30 Batteri stationen som rymmer hela 8 batterier. BS30 är smart och laddar upp batterierna om par i taget så du alltid ska ha ett par batterier redo för ditt uppdrag. Med tre olika laddninsmode tar du bättre hand om dina batterier och låter dem leva längre. Välj mellan Standard, Sparmode eller Ready to fly mode. Standard laddar ett par batterier i taget, Sparmode laddar saktare men är snällare mot batterierna. Ready to fly mode är utvecklat för räddningsarbeten eller krävande situationer där BS30 laddar upp batteriera snabbare och laddar upp varje par till 90% för att du så snabbt som möjligt att fortsätta flygningen. BS30 kan ladda ett par batterier upp till 90% på ca 30 minuter.


Säker och pålitlig

Dual-vision- och ToF-sensorer visas på alla sex sidor av flygplanet och håller det och din mission safe. Den inbyggda ADS-B-mottagaren ger snabba varningar om eventuella inkommande bemannade flygplan i närheten.

Förbättrad överföring

Fyra inbyggda antenner stöder OcuSync 3 Enterprise, vilket möjliggör trippelkanals 1080p videoöverföring och sömlöst växling mellan inmatningsflöden, även i komplexa fall miljöer. Förstärk din anslutning med DJI Cellular Module, en valfri 4G-dongel som stöder stabil videoöverföring i komplexa eller avlägsna arbetsmiljöer.

Kontrollen för Enterprisepiloter

DJI RC PLUS är en större kontroll, större skärmyta gör det enklare att se detaljerna. Enklare att hålla i och framför allt enklare att manövrera din Matrice 30. Med IP54 skydd så behöver du inte vara orolig i dåligt väder utan du kan självsäkert flyga och stå i alla väder, kallt som varmt. Med två avtagbara antenner, inbyggt 4G både internt batteri och externt batteri som du kan byta ut under flygning och 65W snabbladding via USB-C så har RC plus alla förutsättning till att klara alla dina uppdrag. RC Plus använder WB37 batterier.

Se till att alla i ditt uppdrag eller projekt är synkade

FlightHub 2 är en molnbaserad tjänst som samlar all info ifrån Matrice 30 och gör den tillgänglig för alla i ditt team. Du kommer enkelt åt tjänsten via en webbläsare och får uppdatering som görs i realtid. Skicka pin-points eller markera en yta för att leda räddningsteamet eller dina kollegor till rätt plats.

Använd funktioner som
 • 2,5D Base Map
 • One-Tap Panorama Sync
 • RGB eller Infraröd kartor
 • Cloud mapping

Levereras med

 • DJI Matrice 30
 • BS30 Batteri station
 • DJI RC Plus
 • Väska
 • DJI Pilot 2
 • DJI FlightHub 2
 • DJI Care Enterprise – Basic ( 1års plan)
Bra att veta! Batterier, TB30, medföljer ej utan säljs separat.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn