DJI Zenmuse X7
DJI Zenmuse X7
Artikelnummer: 1036455

DJI Zenmuse X7

Zenmuse X7

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
33 590 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Professionell kamera med Super 35 sensor till DJI Inspire 2

Zenmuse X7 använder en Super 35 sensor ihop med hög upplösning, snabb utläsning och D-log för att maximera bildprestandan inom flygfotografering.

Fördelar:

  • Super35 sensor
  • 24mp RAW i 20FPS
  • 6K CineDNG och 5.2K Apple ProRes
  • D-log och D-Gammut RGB
  • 14 stegs dynamiskt omfång
  • DL-Mount

Super 35 sensor

DJI Zenmuse X7 är en kompakt kamera anpassad med Super 35 sensor och inbyggd gimbal som levererar upplösning och bildkvalitet på professionell nivå. Sensorn är en 24mp CMOS med 14 stegs dynamiskt omfång med möjlighet att filma i både 6K 30fps CinemaDNG och 5.2k 30fps / 3.9K 60fps Apple ProRes och med stöd för RAW-bilder i salvor på 20 bilder per sekund.

DJI Color

D-Log och D-Gammut RGB ger dig möjlighet att använda 3D LUT'ar och efterbehandla ditt videomaterial på samma sätt som du är van vid från en betydligt tyngre Cine-kamera. D-Gammut är framtagen för att ge dig korrekta färgtoner och framförallt hudtoner vid olika exponeringar.

DL-Mount

Zenmuze X7 använder en bajonettfattning speciellt anpassad för flygfoto, utvecklad för att vara så lätt som möjligt. Registeravståndet är endast 17mm, ca 1/3 mindre än PL- vilket ger möjligheten att använda mer kompakta objektiv. X7 väger endast 630g med ett objektiv monterat.

Levereras med:

  • Kamera
  • Gimbal
  • Kamerahuslock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn