Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

4017C-R shotgun mikrofon inkl. Rycote vindskydd

DPA 4017C-R shotgun mikrofon inkl. Rycote vindskydd

Artikelnummer: 1014612
18 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DPA 4017C-R är en kompakt shotgun mikrofon. En riktad mikrofon som är väldigt kort och lättviktig för att vara en superkardioid.

Fördelar

  • Utmärkt RF immunitet
  • Låg vikt
  • Supekardioid
  • 48V fantommatning
  • Frekvensomfång från 20 Hz till 20 KHz

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.