Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skyddsfodral silikon svart till Sony A6300

EasyCover Skyddsfodral silikon svart till Sony A6300

Artikelnummer: 1027801
295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

EasyCover
EasyCover skyddar din kamera med ett solitt hölje av silicongummi. Alla funktioner bibehålls. (Obs: Batterigrepp går ej att montera på!)

Skyddet kan även användas på en Sony A6000 då A6300 och A6000 bygger på samma huskonstruktion. AEL-knappen kan bli aningens svåråtkommlig på en A6000.

Fördelar med Easycover
- Perfekt passform ger greppvänligt skydd
- Din kamera blir mer tålig
- Stöt och repsäkert material
- Bildskärmsskydd ingår
- Extra fukt och dammtätning av kameran
- Tillgång till batteri och minneskort som vanligt

OBS! Kameran på bilden ingår ej

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.