-9%

Toner kit Gul/Cyan/Magenta till Aculaser C2600

Epson Toner kit Gul/Cyan/Magenta till Aculaser C2600

Artikelnummer: 300864
399 SEK439 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Toner-kit till Aculaser 2600

Epson lasertoner till Aculaser 2600, som producerar klara och levande färger, för färgutskrifter i högsta kvalitet. Denna förpackning innehåller 3 stycken tonerkassetter; 1 Cyan, 1 Magenta och 1 Gul.

Räcker till:

Ca. 2000 sidor med en genomsnittlig täckning på 5%.

Passar följande skrivare:

  • Epson AL-2600
  • Epson AL-C2600

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.