Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad

Epson Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad

Artikelnummer: 305224
  • Mycket högt D-max ger en bred färgskala
  • Snabbtorkande papper
  • Fiberpappersbas
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad
Skärmaskin Titanium 32CM
Fotoram A4 svart
927 SEK
Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad
Fotoram A4 vit
Functional Form Sax 21cm Svart
807 SEK

Högkvalitativt Baryt papper som ger exeptionell återgivning av färg och svartvita foton.

Epson Traditional Photo Paper är framtagen exklusivt för Epson's UltraChrome K3 bläck i samarbete med många av fotobranchen ledande fotografer för att säkra att det möter deras högt ställda krav. De som har varit med vid framtagandet av Traditional Photo Paper har kommenterat att det inte bara påminner om silverpapper utan också har större kreativ kontroll genom den djupa svärtan och fina gradationen i svartvitt och förmågan att återge exakta färger vilket inte var möjligt med vanliga fiberbaspapper.


Som med Epsons alla innovativa media garanterar detta papper att ge högsta möjliga upplösning och färgmättnad. Epson's orginalmedia garanterar Epson kvalitet.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.