Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad

Epson Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad

Artikelnummer: 305224
  • Mycket högt D-max ger en bred färgskala
  • Snabbtorkande papper
  • Fiberpappersbas
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad
Fotoram A4 svart
Skärmaskin Titanium 32CM
927 SEK
Traditional Photo Paper A4 330gr 25blad
Functional Form Sax 21cm Svart
Fotoram A4 vit
807 SEK

Högkvalitativt Baryt papper som ger exeptionell återgivning av färg och svartvita foton.

Epson Traditional Photo Paper är framtagen exklusivt för Epson's UltraChrome K3 bläck i samarbete med många av fotobranchen ledande fotografer för att säkra att det möter deras högt ställda krav. De som har varit med vid framtagandet av Traditional Photo Paper har kommenterat att det inte bara påminner om silverpapper utan också har större kreativ kontroll genom den djupa svärtan och fina gradationen i svartvitt och förmågan att återge exakta färger vilket inte var möjligt med vanliga fiberbaspapper.


Som med Epsons alla innovativa media garanterar detta papper att ge högsta möjliga upplösning och färgmättnad. Epson's orginalmedia garanterar Epson kvalitet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.