Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Serene

Flowcine Serene

Artikelnummer: 1025212
19 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Flowcine Serene gör dina kamerarörelser stabila

Flowcine Serene används tillsammans med Easyrigs kameravästar och motverkar vertikala vibrationer och stötar som uppkommer när man springer eller går med riggen.

En fjäder kompenserar dessa stötar och ger stabila tagningar. Fjäderns anspänning justeras enkelt via en ratt utan behov av verktyg. Detta gör att riggen snabbt går att anpassa till olika scener och kameravikter. Begränsar inte grundtanken med Easyrigs modeller som är att man snabbt kan förflytta kameran i höjdled samtidigt som ryggen avlastas.

Klarar vikt mellan 6 till 19,5 kg.

Kompatibel med:

  • Easyrig 2/ 2,5/ 3
  • Easyrig Vario 4/5
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.