Foma Svartvit film Fomapan 100 135-36 Classic 10-pack
Artikelnummer: 302361

Foma Svartvit film Fomapan 100 135-36 Classic 10-pack

Svartvit film Fomapan 100 135-36 Classic 10-pack

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
699 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Fomapan 100 "Classic" är en svart/vit pankromatisk film med hög upplösning och bred exponeringslatitud. Filmen är mycket finkorning och har ett stort tonomfång, som ger negativ med mycket bra teckning i hela registret.

Fomapan 100 har mycket goda pressningsegenskaper och kan överexponeras ett steg (EI 50) eller underexponeras 2 steg (EI 400) med gott resultat. Detta gör filmen till en utmärkt "allroundfilm", som kan framkallas med alla standardframkallare (oavsett fabrikat) med mycket gott resultat. Framkallnings-tiderna blir dessutom korta.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.