Fomei Bakground White 3,55x30m
Fomei Bakground White 3,55x30m
Fomei Bakground White 3,55x30m
Artikelnummer: 1052068

Fomei Bakground White 3,55x30m

Vit bakgrund, White 3,55x30m

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Bakgrundspapper för foto och video
  • Kraftigt bakgrundspapper på en stabil pappkärna
  • 3,55m x 30m med densitet på 155g/m2

Välj färg

3 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Bakgrundspapper på rulle anpassat för foto och film och är den vanligaste typen av bakgrundsmaterial. Pappret är tillverkat av kraftigt och stryktåligt papper som inte reflekterar onödigt ljus. Pappersbakgrunder ger dig en plan yta att fotografera emot och skulle den bli skitig, kan du enkelt skära av en bit och rulla ut lite nytt papper.

Fördelar

  • Bakgrundspapper för foto och video
  • Kraftigt papper på en stabil pappkärna
  • Standardmått 3,55 x 30m med densitet på 155g/m2

Tips på hur du använder din pappersrulle

För att montera din pappersrulle så kan du lösa det på flera olika sätt. Det vanligaste är att montera den på väggen med hjälp bakgrundshållare med kedja eller så kan du använda ett färdigt bakgrundskit som du ställer på golvet och rullar ut pappret för hand. Tänk på att denna rullen är riktigt stor och ganska tung (14,5 kg). Se passande tillbehör för våra rekommenderade monteringslösningar.

Glöm inte köpa till klämmor för att använda som stopp och eventuellt tejp för att antingen fästa pappret i golvet eller försegla rullen när du rullat ihop den för att din pappersrulle inte ska lindas upp.

Färgkarta för Adobe Photoshop

Här kan du ladda ner en färgkarta för Adobe Photoshop (.aco). Dubbelklicka på filen med filändelsen .aco för att ladda den i Photoshop, du hittar den under färgrutor/swatches i Photoshop. Alla färger är uppmätta med X-Rite i1 Pro. RGB- och HEX-värden motsvarande sRGB-färgutrymme.

Levereras med

  • Fomei pappersbakgrund 3,55 x 30m
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.