MicroSD

MicroSD-kort är ett minneskort i samma familj som SD-kort (Secure Digital) men en fjärdedel så stor, vilket gjort dem användbara i mindre enheter, såsom mobiltelefoner, drönare och actionkameror. Hos oss hittar du microSDHC- och microSDXC-kort i från SanDisk, Kingston, Samsung och Angelbird i olika minnesstorlekar och hastighetsklasser. Köp högpresterande microSD-kort online eller välkommen in i butik för att se vårt utbud.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Minnesstorlek
Kort typ
Speed Class
Bus Speed
Kapacitet
Skrivhastighet
Läshastighet
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.