Manfrotto MVMXPRO500 Aluminum
Manfrotto MVMXPRO500 Aluminum
Manfrotto MVMXPRO500 Aluminum
Manfrotto MVMXPRO500 Aluminum
Manfrotto MVMXPRO500 Aluminum
Artikelnummer: 1030199

Manfrotto MVMXPRO500 Aluminum

Enbensstativ anpassat för videofilmning

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 7-11 dagar
Butikslager:
 • Höjd mellan 78–103cm
 • Klarar 5kg belastning och väger 2,1kg
 • Fyra bensektioner och snäpplås
3 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

MVMXPRO500 Enbensstativ för Video

MVMXPRO500 är ett enbensstativ anpassat för videofilmning. Med utvikbara fötter och ett videohuvud baserat på Manfrotto 500 blir det smidigt att förflytta och hantera samtidigt som det ger stabilitet till din film.

Fördelar:

 • Max höjd 200cm
 • Snabbplatta med balanseringsmöjligheter
 • 3/8" gänga för tillbehör
 • Vätskedämpat stativhuvud och stativfot

Overhead-tagningar

Med en max höjd på 200cm och max belastning på 5kg kan du smidigt göra overhead-tagningar över folkmassorna, samtidigt som du bibehåller stabilitet och utan att rigga upp stora trebensstativ av samma storlek.

Snabbplatta

MVMXPRO500 levereras med en lång kameraplatta för att enkelt kunna balansera din utrustning. Plattan använder en sido-lås mekanism som gör att du kan snabbt kan montera i plattan uppifrån. Kameran monteras med antingen 1/4" eller 3/8" skruv, båda medföljer.

3/8" gänga för tillbehör.

Videohuvudet är utrustat med en 3/8" gänga för montering av tillbehör, så som monitor eller lampor. Montera gärna tillbehören på en arm för maximal flexibilitet. Perfekt när du inte har fler monteringsplatser på kameran.

Vätskedämpat

Både stativhuvudet och foten är vätskedämpade för mjuk hantering. Stativet är utrustat med tre ben som fälls ut för att ge extra stabilitet utan att störa ditt arbete. Fötterna är monterade på en kulled som ger dig möjliget att vinkla stativet medans fötterna ser till att stativet håller sig still.  

Levereras med:

 • Enbenstativ
 • Videohuvud
 • Stativfot
 • Kameraplatta
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn