Förlängningsarm 18 cm för superb clamp

Fotobestway Förlängningsarm 18 cm för superb clamp

Artikelnummer: 1039762
179 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Förlängningsarm 18cm för SuperB Clamp

Detta är en förlängingsarm till SuperB Clamp på 18cm som gör att du kan öka avståndet från SuperB Clamp och exempevis en monterad studioblixt, vilket gör det enklare att vrida blixten om du använder stora ljusformare.

Fördelar

  • Öka avståndet mellan SuperB Clamp och den monterade produkten

Levereras med

  • Förlängningsarm 18 cm För SuperB Clamp
  • 16mm adapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.