Kurs & event (gömd)

Möt våra pedagogiska och inspirerande lärare!

När du går en kurs hos Scandinavian Photo kommer du att möta våra kunniga, pedagogiska och inspirerande lärare. Våra lärare är erfarna fotografer och yrkesutövare med ett pedagogiskt sätt att förmedla kunskap. Kurslärarens uppgift är att guida och vägleda dig för att garantera att du efter avslutad kurs ska lämna oss med ny kunskap och inspiration till att skapa mer. 

Läs mer om våra lärare!

Sugen på ny kunskap? Spana in vårt kursutbud här!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.