Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

P30 Pro Dual Sim 256GB Svart

HUAWEI P30 Pro Dual Sim 256GB Svart

Artikelnummer: 1043765
  • 6,47" OLED-skärm med Acoustic Display Technology
  • Fyra stycken Leica-kameror för olika bilder
  • En lins med 5x optisk zoom
  • En högupplöst 40 mp kamera
  • En TOF-kamera för bakgrundsoskärpa
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

P30 Pro Dual Sim 256GB Svart
LED-Belsyning Air
InvisibleShield ultra clear HD P30 Pro
11 084 SEK11 114 SEK
P30 Pro Dual Sim 256GB Svart
Everest 710GA
HyperCube Photo Back Up
12 179 SEK

Kraftfull telefon med fyra kameror

Kraftfull telefon med fyra kameror, anpassade för olika situationer och bilder. Telefonen har även snabbladdning och trådlös laddnings om du kan dela med dig av. Processorn är en Kirin 980 7nm CPU med kraftfull prestanda och lägre förbrukning. Skärmen är på 6,47" med 3D-börjda kanter.

Lyssna med ny teknologi

Istället för en traditionell högtalare använder HUAWEI P30 Pro HUAWEI Acoustic Display Technology för att ge en större skärm och ett ökat hörselområde.

Laddning är inte längre ett problem.

Ladda upp din telefon till 70% ström under 30 minuter innan du går hem eller under en kaffepaus och med 15W trådlös snabbladdning utan att behöva oroa dig för några kablar. HUAWEI P30 Pro har också trådlös omvänd laddning och nu kan du även ladda dina hörlurar, tandborste eller rädda din väns urladdade telefon. Funktionen kräver att den mottagande enheten stödjer trådlös laddning.

4 Leica kameror med specialanpassade linser

Kameran innehåller en SuperZoom-lins, en 40MP kamera, en 20MP ultravidvinkellins samt en TOF-kamera. Vill du fånga helt otroliga bilder- då är det här telefonen för dig. Den nya telelinsen med periskopfunktion gör att P30 Pro kan hantera 5x optisk zoom vilket innebär att du kan zooma in de allra minsta objekten och fortfarande upprätthålla bildkvaliteten. Tillsammans med färgmättnaden från 40MP-kameran och stabiliteten med OIS och AIS, erbjuder SuperZoom-linsen 10x hybridzoom för att fånga fantastiska bilder med bra upplösning och färgstarka detaljer.

Huawei P30 Pro drivs av HUAWEI AIS Long Exposure Shot och TOF-kamera som mäter objektets djup med noggrannhet. Fokus kommer att vara på porträttet och skärpan kommer utstråla perfektion. Ultravidvinkellinsen framhäver den förtrollande skönheten i havets storhet, ändlösheten i himlen och storartade stadsbilder. HUAWEI P30 Pro använder en SuperSpectrum-sensor för mer ljus för att fånga ögonblick på natten som ett dansande par bredvid en lägereld, barn som springer längs stranden eller en meteor som strömmar genom stjärnhimmeln. 32MP-selfiekameran på HUAWEI P30 Pro kommer enkelt att känna av när du vill ta en selfie. Kameran kommer att känna av detaljerna i ditt ansikte och därefter anpassa med exakt ljusstyrka och skärpa. Dina selfies kommer att vara enormt detaljerade och ha det absolut bästa ljuset även i överexponerad bakgrundsbelysning.

Filma ur två perspektiv samtidigt

Med hjälp av den nya funktionen HUAWEI Dual-View Video kan du filma med två av kamerorna på baksidan samtidigt på samma objekt. Den ena kameran zoomar in objektet medan den andra kameran filmar omgivningen vilket ger dig flera perspektiv av fantastiska ögonblick.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.