Hyper Hyperdrive Ultimate 11 i 1 USB-C hub - grå
Artikelnummer: 1041380

Hyper Hyperdrive Ultimate 11 i 1 USB-C hub - grå

Hyperdrive Ultimate 11 i 1 USB-C hub - grå

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • USB-C hub med 11 portar
  • Tillverkad i aluminium
  • Matchar MacBook Pro Rymdgrå
1 090 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Hyperdrive Ultimate USB-C hub ger dig 11 portar med USB-C, VGA, HDMI, Mini Displayport, Gigabit Ethernet, 3 x USB 3.1 SD, MicroSD och hörlursuttag. Hyperdrive Ultimate fungerar med MacBook, PC och de flesta enheter med USB-C stöd.Hyperdrive Ultimate USB-C hub ger dig 11 portar med USB-C, VGA, HDMI, Mini Displayport, Gigabit Ethernet, 3 x USB 3.1 SD, MicroSD och hörlursuttag. Hyperdrive Ultimate fungerar med MacBook, PC och de flesta enheter med USB-C stöd.Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.