Batteri Duo C198 14.4V 191Wh 2x D-Tap

IDX Batteri Duo C198 14.4V 191Wh 2x D-Tap

Artikelnummer: 1041601
6 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Batteri Duo C198 14.4V 191Wh 2x D-Tap

DUO-C198 är den perfekta kompakta batterilösningen för digitala biokameror och kamerastabilisatorsystem där långa körtider krävs. Med sin ultrakraftiga 191Wh kapacitet och kompakta 2,4lb-design kan DUO-C198 ge mobil kraft till cine-style kameror som ARRI ALEXA Mini och RED Weapon utan problem för längre perioder i taget. DUO-C198 innehåller även två D-Tap och USB-utgångar på batteriet för strömförsörjning, till exempel bildskärmar, lampor, trådlösa mottagare, tabletter, telefoner och mer

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.