Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Professionellt videostativ i aluminium

Ifootage Stativ Wild Bull T5

Artikelnummer: 1021937
  • Stativet har utbytbara gummi- och spikfötter
  • Klarar en belastning på hela 40 kg och väger endast 4 kg
  • Teleskopbenen av aluminium kan justeras mellan 15-78 grader
4 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Professionellt videostativ i aluminium
Wild Bull T5 är ett stabilt trebensstativ som klarar en belastning på hela 40 kg med en vikt på endast 4 kg vilket gör det mycket användbart och portabelt. Teleskopbenen av aluminium kan justeras mellan 15-78 grader så att du enkelt kan filma ur olika vinklar. På stativets topp sitter en nivelleringskål på 75 mm som är avtagbar om man vill byta till en kulled och stativet har hål för 1/4"-skruv och 3/8"-skruv på sidorna vilket gör det enkelt att fästa tillbehör till stativet. Det finns ett inbyggt skruvfäste för montering av vikter och stativet har utbytbara gummi- och spikfötter så att du kan anpassa det för användning både inomhus- och utomhus.

Levereras med

  • Vattentät väska
  • Benspridare
  • Nivelleringskål på 75 mm
  • Manual

[TEXT1020994805]

 

 

 

 

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.