Rolling hard case for telepromters PT-ELITE-V2 PT-ELITE-PRO / PT1200

Ikan Rolling hard case for telepromters PT-ELITE-V2 PT-ELITE-PRO / PT1200

Artikelnummer: 1048522
4 750 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rullande hårdväska utformad för att passa PT-ELITE-V2, PT-ELITE-PRO och PT1200 teleprompters

När vi skickar dessa teleprompters är de packade med specialskum som är utformat för att passa in i PT-CASE-ELITE. På grund av detta skickas fodralet tomt och allt du behöver göra är att släppa i skummet från din originalförpackning. Detta håller priset på fodralet lägre och det hjälper till att hålla din teleprompter säker när den levereras helt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.