Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus till Nikon D850

Ikelite Undervattenshus till Nikon D850

Artikelnummer: 1036639
19 250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Undervattenshus till Nikon D850

Fördelar:

  • Maxdjup 60m
  • Ikelite DL (DryLock) Port
  • Inbyggd vakumventil
  • Stöd för TTL
  • Lasergraverade symboler och text
  • Tillgång till de viktigaste reglagen

Ikelite DL (DryLock) Port

Ikelite DryLock Port är smidgare och snabbare än den gamla Four Lock (FL) porten. Porten är lättare och mer flexibel och kan lätt hantera objektiv med stor diameter såsom Nikon 14-24/2,8. DL Port är inte kompatibel med FL Port. Information om vilka DL portar och zoomenheter som behövs för vilka objektiv finner du här.

Inbyggd vakumventil

Undervattenshuset har en inbyggd vakumventil för att kunna kontrollera att huset sluter tätt innan du tar ner din utrustning under vattnet. Vakumpump säljs separat

Stöd för TTL

Huset är förberett för montering av en TTL-konverter, men levereras med en ICS-5, en anslutning för att trigga dina blixtar manuellt.

Tillgång till de viktigaste kontrollerna

Ikelite Undervattenshus till D850 ger dig tillgång till de viktigaste kontrollerna för att manövrera kameran under vattnet. Slutarspaken och AF-ON spaken har uppgraderats för bättre känsla. (Kontroller finns ej för matningsläget eller matningslägeslåset, Diopter, Fokusreglage (AF/MF, knapp), PV, FN1, Sökarlock, Fokusområdeslås).

Levereras med:

  • Ikelite undervattenshus till Nikon D850
  • ICS-5 TTL Bulkhead
  • O-ring
  • Silikontub

OSB! Dome/Port, Zoom/focus-relage och TTL-converter ingår ej!

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.