Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins W30 67mm IK6430

Ikelite Vidvinkellins W30 67mm IK6430

Artikelnummer: 1033300
6 250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ikelite Vidvinkellins W30

Vidvinkellins med 0,59x förstoring och standard 67mm gänga.

På grund av refraktionen i vattnet får du en brännvidsförlägning på ca 1.5x. Med en vidvinkellins kan du neutralisera denna brännvidförlägning och bibehålla kamerans vanliga bildvinkel, även under vattnet. W30 är designad för kompaktkameror med en brännvid motsvarande 28mm eller lägre.

Detta vidvinkelsobjektiv kan sättas på och tas bort under vatten och är absolut vattentätt. Det klarar ett djup på 60 meter och kan monteras på både 67mm och 46mm gänga.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.