Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins WD-4 wide

Ikelite Vidvinkellins WD-4 wide

Artikelnummer: 310618
3 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ikelite WD-4 Vidvinkellins 3.9"

Vidvinkellins för flatport med 0.75x förstoring. WD-4 monteras direkt ovanpå Ikelite flatport och kan monteras under vatten. Kompatibel med alla ikelites flatport på 3.9".

WD-4 vidvinkellins neutraliserar brännviddsförlängningen på 1,5x som uppstår under vatten på grund av refraktionen, vilket gör den till ett lämpligt tillbehör för vidvinkel fotografering. ca 3/4 av kamerans zoomomfång kan användas tillsammans med WD-4. Vidvinkellinsen monteras utanpå en flatport med 3.9" i diameter. Den är av wetport modell och kan monteras på och av under vattnet beroende på vad situationen kräver.

Ikelite Part #6430.4

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.