Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight
Artikelnummer: 1040635

Insta360 Pro 2.0 svart + Farsight

Professionell 360-kamera som filmar och fotar i 8K 3D VR

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
65 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Insta360 Pro 2.0 använder 6st Fisheyelinser med bildvinkel på 200° för att leverera en 8K upplöst 360 film i såväl 3D som 2D. Funktiner som inbyggd stabilisering och möjligheten att styra Insta360 Pro 2.0 från ett avstånd ger dig helt nya möjligheter med montering av kameran.

Fördelar

  • Farsight
  • Flowstate med gyro
  • HDR
  • Hög bitrate
  • CrystalView 8K
  • Adobe premiere Pro
  • Sfäriskt ljud
  • RAW-bilder
  • Livestream

Farsight

Farsight är ett system för live-monitorera bilden från 360 Pro 2.0 i 30fps. Då kameran filmar i 360 grader underlättar systemet ordentligt för att vara säker på att du fångar det du vill när du vill. Du kan även justera exponering och sätta inställningar via Farsight. Systemet använder en befintlig surfplatta, smartphone eller dator. Du kan använda Farsight upp till 3km upp, perfekt när kameran är monterad på en drönare. För användning på marken är avståndet ca 300m.

Flowstate med gyro

Den kompakta storleken ger dig stora möjligheter att montera Insta 360 Pro 2.0 på fordon, personer eller drönare. Tack vare den inbyggda bildstabiliseringen FlowState tillsammans med ett 9-axligt gyro får du en stabiliserad video utan att du behöver montera kameran på skrymmande och otympliga gimbals.

CrystalView 8K

GrystalView optimerar användandet på Samsung Gear VR, Oculus Go, iPhone och Android. Genom adaptiv rendering kan användaren utnyttja 8K upplösning i full 360.

HDR

Genom HDR-stöd i både video och stillbild förbättras dynamiken i bilden och ger ett bättre resultat i ljusa och mörka partier samtidigt.

Hög bitrate

Den höga bitraten på 120Mbps per lins ger en detaljrik bild med maximal skärpa.

Adobe Premiere Pro

Insta360 Pro 2.0 är anpassad för ett arbetsflöde i Adobe Premiere Pro. Genom en proxyinspelning och en plugin så slipper du stitchingen och kan snabbare exportera den färdiga filmen.

Sfäriskt ljud

Insta360 Pro 2.0 är färdig för att användas med marknadens 360-mikrofoner, men har också 4st inbyggda mikrofoner.

RAW-bilder

Kameran låter dig spara stillbilder från samtliga typer av fotolägen (Single, 10FPS burst, gaffling och timelapse) i RAW-format för maximal efterbehandling

Livestream

Samtidigt som du live-streamar kan du även spara ner det filmade materialet i 8K-upplösning.

OBS! Telefonen på bilden ingår ej!

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn