JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
JBL 104-BT White
Artikelnummer: 1051120

JBL 104-BT White

Kompakta Bluetooth-högtalare för medhörning

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 60-watts effektförstärkare
  • 3,5 mm, 6,3 mm + RCA-ingångar
  • För bordsplacering

Välj färg

2 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
JBL 104-BT är ett par kompakta medhörningsmonitorer från JBL med Bluetooth som ger det mest realistiska och exakta ljudet i sin klass. Dessa små bordsplacerade högtalare är utmärkta för inspelande musiker, producenter, podcasters och videobloggare, men även för professionella ljudtekniker som söker exakt bärbar medhörning med Bluetooth-anslutning. Masterhögtalaren har även flera trådade anslutningar för dig som hellre vill ansluta din ljudkälla med 3,5 mm, 6,3 mm eller RCA.

JBL 104-BT Kompakta Bluetooth-högtalare för medhörning


Akustiskt optimerade

JBL 104-BT medhörningsmonitorer har ett kraftigt 4,5-tums koaxialelement för låga frekvenser och en 0,75-tums softdome-diskant, inbyggd 60-watts förstärkning och en innovativ akustisk design för att återge ett ärligt ljud med exceptionell ljudbild och spröda detaljer. Med Bluetooth-anslutning kan du kontrollera mixningen via Bluetooth och skapa rätt ljud för varje lyssningsscenario. Både de svarta 104-BT och de vita 104-BTW har eleganta och kompakta utföranden, och imponerar i varje studio samtidigt som de sparar värdefull arbetsyta. Kreativa proffs, musikälskare och alla andra som vill ha möjlighet att spela både trådbundet och trådlöst ljud i högkvalitativa studiomonitorer kan räkna med att JBL 104-BT levererar en exakt, tillförlitlig ljudreferens och en verkligt njutbar lyssningsupplevelse.

Levereras med

  • 1 st 104-BT mastermonitor
  • 1 st 104-BT extramonitor
  • 1 st högtalarkabel till extramonitor (2-ledare, 2 m)
  • 1 st 3,5 mm till RCA-ljudkabel
  • 1 st regional strömkabel
  • 1 st snabbstartsguide
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn