Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kulled Gorillapod 1K

Joby Kulled Gorillapod 1K

Artikelnummer: 1036055
  • Litet kulledshuvud som klarar upp till 1 kilo
  • Kombineras med Gorrilapod 1K eller ett annat stativ med 1/4" fäste
  • Snabb, enkel justering och väger endast 51 gram
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Liten kulled för Gorillapod

Mini-kulled för utrustning med en vikt under 1kg. Kombinera med stativet GorillaPod 1K eller något annat stativ med standardfäste.

Fördelar:

  • 360º justering
  • Litet och lätt
  • Max 1kg belastning
  • 1/4"-gänga för montering på Gorillapod
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.