Batterigrepp JBG-C010 till Canon EOS 100D

Jupio Batterigrepp JBG-C010 till Canon EOS 100D

Artikelnummer: 1024917
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Batterigrepp till Canon EOS 100D
Med Jupio JBG-C010 får du dubbelt så lång batteritid och ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet har plats för två LP-E12-batterier. Ger mycket stabilare och bekvämare fotografering.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.