Kandao Meeting Ultra Standard
Kandao Meeting Ultra Standard
Kandao Meeting Ultra Standard
Kandao Meeting Ultra Standard
Artikelnummer: 1062068

Kandao Meeting Ultra Standard

360-konferensrumskamera med 4K-video och intelligent AI-system

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 7-11 dagar
Butikslager:
  • 360° kamera med hög bildkvalitet
  • Maximal upplösning på 4K 30fps
  • Intelligent AI-autofokussystem
19 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kandao Meeting Ultra 4K 360° AI-konferenskamera är en allt-i-ett-lösning för förbättrad videokonferens med 4K 30fps videoutgång, åtta omnidirektionella mikrofoner och inbyggd högtalare. Den kan användas antingen som en fristående enhet eller anslutas till datorer, bärbara datorer eller andra enheter. Den kommer även att automatiskt spåra motiv för korrekt fokus och bildkomposition med hjälp av en AI-algoritm.

Fördelar

  • Anpassad för videokonferenser
  • Maximal upplösning på 4K 30fps
  • 360° kamera med hög bildkvalitet
  • Intelligent AI-system
  • 8 inbyggda mikrofoner
  • Plug-and-Play eller datoranslutning
  • Dubbla HDMI-videoutgångar
  • Inkluderad fjärrkontroll

Komplett konferenslösning

Videokonferenser effektiviseras med införandet av en Meeting Ultra-videolösning i mötesrummen. Endast en enhet räcker för att fånga talare, gäster och åskådare samtidigt med kameror på varje sida. Med Meeting Ultra behövs inga extra tillbehör för att leverera högkvalitativ video för konferenser.

Realtidsfeedback och respons

Till skillnad från vissa andra videokonferenskameror eller mötessystem som förlitar sig på externa anslutningar och programvara för att aktivera avancerade automatiserade funktioner, innehåller denna professionella kameraplattform både en 8-kärnig CPU och en 4-kärnig GPU för aktiv respons och justering baserat på tillgänglig visuell information. Dessa komponenter driver det uppgraderade AI-assisterade autofokussystemet som används av Meeting Ultra.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn