Canon EOS R50 Body
Canon EOS R50 Body
Canon EOS R50 Body
Canon EOS R50 Body
Canon EOS R50 Body
Canon EOS R50 Body
Canon EOS R50 Body
Artikelnummer: 1058874

Canon EOS R50 Body

Kompakt och lättanvänd APS-C-kamera för innehållsskapare

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • 24,2 megapixels APS-C-sensor
  • Perfekt för livestreaming och vlogging
  • Spela in 4k 30p-video
7 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

EOS R50 är den perfekta vägen in i EOS R sortimentet för innehållsskapare som vill höja ribban från att fotografera med en smartphone. Den här mångsidiga kameran klarar det mesta – med filminspelning i 4k, imponerande ljud och skarpa stillbilder. Användargränssnittet är enkelt, ergonomin likaså och med de avancerade nya automatlägena blir resultaten professionella. EOS R50 är perfekt för den som är en konstruktiv innehållsskapare och som letar efter en speciell kamera som kan förbättra den egna stilen, både i stillbilder och film.

Fördelar

  • 24,2 megapixels APS-C-sensor
  • Nya avancerade automatiska lägen
  • Dual Pixel CMOS Autofokus II
  • 3” vinklingsbar touchskärm
  • Spela in 4k 30p-video oversamplad från 6k
  • Perfekt för livestreaming och vlogging

Enkel hantering

Själva greppet är bekvämt och kameran är så lätt att du enkelt tar med den överallt. Med den vinklingsbara touchskärmen komponerar du bilden högt ovanifrån, lågt nerifrån eller framifrån när du vloggar eller tar selfies. EOS R50 känns intuitiv med sin touchskärm, elektroniska sökare och den enkla layouten på alla reglage.

Smidiga funktioner

Funktionen Creative Assist kan automatiskt ge de perfekta inställningarna för olika scenarier och den kreativa variationen skapar flera olika utseenden för varje bild. Det är allt detta som gör kameran perfekt för den som inte är så van vid systemkameror och som vill utveckla sin färdighet och stil i egen takt.

Skapa som ett proffs

Den högupplösta 24,2 megapixels APS-C-sensorn ger kontroll över skärpedjupet, tar skarpa detaljerade stillbilder med fantastiskt fina suddiga bakgrunder och spelar in UHD 4k 30p film oversamplad från 6k. Automatisk sammanslagning av bilder direkt i kameran garanterar skärpa när du tar närbilder. Kameran har också reducerat digitalt brus, kontrollerad belysning vid fotografering på natten och mer kontrast där det dynamiska omfånget är stort.

Uträtta mer och bredda din kreativitet

Med EOS R50 kan du uträtta mer och bredda din kreativitet. Dual Pixel CMOS autofokus II upptäcker och spårar människor, djur och fordon för att snabbt få skärpa på motiven, även om de rör sig. Detta stöds av bildserietagning med 12 bilder per sekund via den elektroniska första slutarridån och den tysta elektroniska slutaren med 15 bilder per sekund. Allt för att du aldrig ska missa ett enda ögonblick.

Kompatibilitet med RF- och EF-objektiv

Tack vare kompatibilitet med RF-objektiv och tillgång till hela EF- objektivserien via en adapter finns ingen begränsning för vad man kan fotografera eller spela in. Från ultravidvinkel till supertelefoto, från flexibla zoomobjektiv till fasta objektiv – EOS R50 levererar genomgående resultat med konstnärligt uttryck.

Multifunktionell blixtsko

På den multifunktionella blixtskon kan du som vloggar enkelt ansluta externa tillbehör, till exempel en mikrofon som är bättre på ljudstörningar än en mikrofon ansluten via en kabel. Den multifunktionella blixtskon kan också användas för strömförsörjning från kameran till nya tillbehör. Du behöver alltså inte tänka på strömförsörjningen när du skapar innehåll i farten.

Flexibel anslutning och delning

Med den här kameran får du som ambitiös innehållsskapare möjlighet att bryta ny mark, utan att stoppa själva flödet. Anslutning via Wi-Fi® och Bluetooth®1 ger bild- och filmöverföring via appen Camera Connect, för direkt delning och fjärrtagning. Bluetooth-anslutningen är perfekt för att vlogga eller ta gruppbilder och den ger också enkel styrning med fjärrkontrollen BR-E1 eller en smartphone för att ta bilder eller starta och stoppa inspelning. EOS R50 kan dessutom användas som en webbkamera genom UVC/UAC via en USB-anslutning och kräver ingen ytterligare programvara för att åstadkomma livestreams och videokonferenser med professionell kvalitet.

Levereras med

  • EOS R50
  • Kamerahuslock R-F-5
  • Kamerarem EM-200DB
  • Batteriladdare LC-E17E
  • Batteri LP-E17
  • Skydd för batteri
  • AC-kabel
  • Blixtskoskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn