Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filmduk Velvet ramspänd VFS240-16:9

Kingpin Filmduk Velvet ramspänd VFS240-16:9

Artikelnummer: 308248
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kingpin Velvet Frame Screen
Speciellt framtagen ramspänd duk för optimal bildåtergivning. Ramen är täckt med sammet som förhindrar eventuella störande ljusreflektioner. Duktyget har bra och naturliga färg- och ljusegenskaper. Vi rekommenderar denna duk varmt för alla filmfantaster som är ute efter en garanterat vågfri duk.

Dukramen / Färg
Dukramen är tillverkad i aluminium och är klädd i svart sammet. Sammeten gör att du inte får oönskade reflexer från projektorns lampa i ramen.

Duktyg / Gain
Duktyget är mattvitt och av vinyltyg. Dukväven är elastisk och spänns ut i ramen, på detta sätt slipper man vågor. Dukens gainvärde är 1,0.

Svarta kanter
Dukens bildyta omges av en drygt 8 centimeter bred aluminiumram med svarta kanter (klädd i sammet).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.