Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning LG-E268C Bi-Color

LedGo LED-belysning LG-E268C Bi-Color

Artikelnummer: 1034389
  • Mjukt ljus för porträtt
  • Går att montera både på kamera och stativ
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

LED-belysning LG-E268C Bi-Color
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
Kamerabatteri NP-F970
4 288 SEK
LED-belysning LG-E268C Bi-Color
Kamerabatteri NP-F750/NP-F770
Adapterplatta LG-E6A för Canon LP-E6 batterier
3 448 SEK

LED-belysning med mjukt ljus

LEDGO LG-E268C Bi-Color passar för dig som behöver en portabel LED-belysning med riktigt mjukt ljus för porträttfotografering tack vare sin stora yta och inbyggda diffusor. Den tunna designen (endast 1,5 cm utan batteri) innebär att vikten ändå kunnat hållas under kilot. En medföljande vinklingsbar fot används för att montera lampan på stativ.

Fördelar:

  • Mjukt ljus för porträtt
  • Kan drivas via vägguttaget eller med batterier (Batterier ingår ej)
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
LG-E268C har en effekt på 26.8 W och levererar en maximal ljusstyrka på hela 2165 lumen. Med hjälp av en inbyggd dimmer går det att reglera ljusstyrkan steglöst och utan flimmer. LED-lamporna har högt CRI-värde (RA >95) vilket ger naturlig återgivning av hudtoner. Färgtemperaturen är dessutom steglöst variabel mellan 3200K och 5600K. Valda inställningar för ljus och färg visas på en display på belysningens baksida.

Köp till en kontrollbox om du vill kontrollera LED-paneln med telefonen


Med hjälp av Ledgo 2.4G WiFi Controlbox (tillbehör) är det också möjligt att styra lampan trådlöst från en smarttelefon eller surflatta (app finns för både iOS och Android). Fjärrkontrollen Ledgo LG-A34 finns också som tillbehör

Driv LED-panelen med batterier

Belysningen kan drivas antingen med nätström via en medföljande AC-adapter eller med två uppladdningsbara Sony NP-F750/970 (tillbehör). Via batteriadaptrar kan du använda batterier från Canon och Panasonic.

Levereras med:

  • LED-belysning LG-E268C Bi-color
  • AC-adapter

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.