Apple Airpods (2nd Generation / 2019)
Apple Airpods (2nd Generation / 2019)
Apple Airpods (2nd Generation / 2019)
Apple Airpods (2nd Generation / 2019)
Artikelnummer: 1043713

Apple Airpods (2nd Generation / 2019)

Airpods med laddningsetui

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Använd röstkommandon med "Hej Siri"
  • Anslut enkelt Airpods med en knapptryckning
  • Airpods känner av när de sitter i dina öron och pausar när du tar ut dem
1 479 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Airpods med laddningsetui (2019)

Anslut enkelt Airpods med en knapptryckning. De känner av när de sitter i dina öron och pausar när du tar ut dem och de laddas i sitt eget fodral. Upplev friheten utan kablar med AirPods och upplev det bästa du kan få ut av din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. 

Fördelar

  • Upp till 5 timmars batteritid på en laddning
  • Ladda 15 minuter och få upp 3 timmars användning
  • Använd röstkommandon med "Hej Siri"
  • H1-Chipp ger längre samtalstid
  • Snabbare anslutningstid
  • En extra timmes samtalstid jämfört med tidigare modell

Röststyrning med "Hej Siri"

Airpods stödjer nu funktionen ”Hej Siri” vilket gör att du kan använda röstkommandon för att exempelvis kontrollera volymen eller byta låt. Airpods har även fått ett uppdaterat H1-chip som ersätter det äldre W1-chippet som sitter i föregångaren. Det nya chippet ger en förbättrad anslutning till dina enheter och du kan snabbare växla mellan dina enheter utan krångel.

Stilren design 

Apple AirPods behåller den ikoniska och populära utformningen som sin föregående modell av Airpods, vilket innebär att finishen förblir oförändrad.

H1-Chipp ger längre batteritid

Du kommer kunna använda Apple AirPods upp till fem timmar när du lyssnar på musik och fodralet erbjuder ytterligare 24 timmars laddning till dina lurar. De nya AirPods har blivit ännu effektivare med H1-chipet och det innebär att samtalstiden har ökat från två timmar till tre timmar.

Levereras med

  • Apple Airpods med laddningsetui (2019)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.