Ljudkort

Ett externt ljudkort fungerar ungefär som en hub mellan din dator och de källor du vill ansluta, exempelvis mikrofoner och instrument. Vi har både enklare ljudkort för mobil, USB-ljudkort för dator till professionella audio interface. Välj mellan varumärken som Focusrite, Audinate, Mackie och Roland. Köp online eller besök vår butik i Stockholm.

60 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljudinspelning & ljudproduktion
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.