Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Zoom H2n Handy Recorder
Artikelnummer: 318236

Zoom H2n Handy Recorder

Kompakt ljudinspelare med avancerade funktioner

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Spelar in med mikrofonkonfigurationen XY eller MS
  • Stöd för ljudbilder ända upp till 360°
  • Flertalet smarta inbyggda funktioner
1 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Zoom Handy Recorder H2n

Med en enorm bredd och ett enkelt handhavande i ett mycket smidigt format blev H2 snabbt en klassiker. Uppföljaren H2n har maximerat prestandan med samma suveräna mikrofoner som sin storebror H4n och spelar in i 90° XY-stereo eller MS-stereoformat (Mid-Side). Tack vare denna teknik kan man reglera stereobilden ändå upp till 360° med en otrolig ljudkvalitet upp till 96 kHz/24-bit wav eller i mp3-format med en bitrate på upp till 320 kbps.

Ny design

H2n har en stilren blanksvart design med en LCD-display på 128x 64 pixel som ger en tydlig översikt. Tack vare en enda inspelningsknapp på fronten och en stabil analog kontrollratt på sidan har du full kontroll över dina justeringar utan en massa småknappar att snubbla över. Enkelt och tydligt!

Utökad prestanda

Batteritiden är utökad till över 10 timmars användningstid vilket gör H2n ännu mer flexibel i sitt användande. Även minneskapaciteten är utökad med upp till 32 GB (SD/SDHC), vilket ger en inspelningstid på upp till 50 timmar (PCM 44,1 kHz/16bit) eller 555 timmar i MP-3 format (128 kpbs).För ännu snabbare överföring av filer så är H2n utrustad med en USB 2.0 High Speed anslutning.

Mer för pengarna

Steinbergs Wavelab LE7 redigeringsprogram och 2st AA-batterier medföljer utan extra kostnad. H2n kommer med inbyggda funktioner som lo-cut Filter, kompressor/limiter, auto gain, pre-rec, auto-rec, stämapparat, metronom, variable speed slayback, A-B Repeat, normaliseringsfunktioner, MP3 post-encode, track marker och surroundmixer.


Levereras med

  • Manual
  • 2 st AA-batterier
  • Steinberg Cubase LE och WaveLab LE
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.