Zoom XLR/TRS-modul EXH-6

Zoom XLR/TRS-modul EXH-6

Adapter till Zoom H5 och H6 för fler ingångar

Artikelnummer: 1007171
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • 2 extra XLR- eller 6,3 mm stereopluggingångar
  • Separat nivåinställning
  • Stöder ej fantommatning
795 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
När du behöver fler ingångar till din ljudinspelare från Zoom kommer en EXH-6 väl till pass. Den låter dig koppla in två extra ingångar av XLR- eller TRS-typ till Zooms multikontakt, vilket gör att du kan koppla in externa mikrofoner, instrument, signaler från mixerbord, o.s.v., och göra t.ex. en H5 till en fyrkanalig inspelare, eller varför inte H6 till en av de minsta sexkanaliga ljudinspelarna på marknaden.

EXH-6 passar till H5, H6, U-44, F1 och F8n från Zoom. EXH-6 har ingen egen fantommatning, så dina mikrofoner behöver vara dynamiska eller strömförsörjas separat.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.