Handhållen mikrofon

En handhållen mikrofon passar lika bra för sång- och live-framträdanden som för tal vid exempelvis intervjuer och reportage. Välj mellan dynamiska eller kondensatormikrofoner som alla har hög kvalitet med naturlig ljudupptagning. Vi har handmikrofoner från Sennheiser, Røde och Shure m.fl. Köp online eller besök oss i någon av våra butiker.

23 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Mikrofoner
Filtrering
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.