Profesionell shotgunmikrofon för din videokamera

Røde VideoMic med Rycote Lyre-upphängning

Artikelnummer: 1006212
  • Riktad shotgunmikrofon av supernjurekaraktär
  • Inbyggd shockmount-upphängning
  • Högpassfilter och -10 & -20dB dämpningsswitch
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

VideoMic med Rycote Lyre-upphängning
VXLR Adapter 3,5mm Hona - XLR Hane
SC4 kabel 3,5mm TRS-hona till 3,5mm TRRS-hane
1 308 SEK
VideoMic med Rycote Lyre-upphängning
DCS-1 Dubbelblixtsko för Wireless GO
VC1 förlängningskabel minitele 3 m
1 468 SEK
Rødes VideoMic är en professionell shotgunmikrofon, designad för att användas med systemkameror, videokameror och portabla inspelare. Den integrerade Rycote® Lyre®-hållaren isolerar VideoMic-kapseln och elektroniken från skofästet i metall, vilket ger isolering från yttre fysiska faktorer som kan orsaka oönskat skrap och vibrationer i mikrofonen. 

Fördelar

  • Riktad shotgunmikrofon av supernjurekaraktär
  • Inbyggd shockmount-upphängning
  • Högpassfilter och -10 & -20dB dämpningsswitch

Inbyggd shockmount-upphängning

Mikrofonen har en shotgun-upphängning från Rycote som isolerar mikrofonen och dess kapsel från externa ljud och vibrationer. Lyre® är tillverkad av en enda bit slitstark termoplast och ger överlägsen akustisk upphängning till traditionella elastiska lösningar och tål att användas utan att slitas ut. Du fäster mikrofonen i din kameras tillbehörssko och den har också en 3/8"-gänga i botten av fästet, så att du kan montera den på ett mikrofonstativ.

Högpassfilter och -10 & -20dB dämpningsswitch

VideoMic har en riktad mikrofonkaraktär av typen supernjure, som gör att du kan fokusera ljudet på personen som är framför kameran och släcka ut omgivningsljud. Genom en switch på mikrofonen kan du aktivera ett högpassfilter, som skär bort alla frekvenser under 80Hz. Detta tar bort oönskade låga frekvenser från din inspelning som kan skapas av trafik, luftkonditionering och liknande brum. En dämpningsswitch finns också på mikrofonen, om signalen in i din kamera skulle överbelastas.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.