Mikrofon MK 8

Sennheiser Mikrofon MK 8

Artikelnummer: 1015452
8 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Stormembran mikrofonen MK8 (1") är en bra lösning för såväl dig som ägnar sig åt avancerad videoinspelning i hemmet som för dig som gör video-/ljudprojekt. Detta är en mikrofon med avancerade alternativ så att du kan sätta din personliga finish på ljudet. Micken har fem valbara ljudmönster; omni-directional, wide cardioid, cardioid, super-cardioid, figure-of-eight, samt möjligheten till tre low-cut filter.

Funktioner
  • Dual-diaphragm kondensator mikrofon
  • Fem förändringsbara ljudmönster
  • tre low cut-filter
  • Valbar justering -20dB till 0 dB
  • Vibrationsdämpad kapsel
  • Metallkropp
Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.