Røde BoomPole Bag
Artikelnummer: 308970

Røde BoomPole Bag

Väska till mikrofonbom

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • För bommar upp till ca 90 cm hopfällda
  • Tillverkad i slittålig neopren
  • Justerbart axelband
599 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Røde BoomPole Bag är en högkvalitativ bärväska för mikrofonbommar. Väskan är tillverkad i slittålig neopren med ett justerbart axelband. BoomPole Bag är designad för att användas till Rødes Boompole, Mini Boompole och Micro Boompole med mick (NTG- 1 eller NTG-2) samt mickhållare (SM3 eller SM4) monterat, men fungerar såklart till alla mikrofonbommar med en maxlängd på ca 90 cm i hopfällt läge.

Vikt: 575 gram
Dimensioner: 96 x 20 x 20 cm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.