Trådlösa mikrofonkit med rackmottagare

För stationära produktioner och inspelningar är trådlösa mikrofoner med rackmottagare perfekt. Mottagaren placeras i rack och ger en prydlig installation medan en trådlös mikrofon ger trådlös frihet med lång räckvidd för bra ljudupptagning. Se vårt utbud här och köp online med snabb leverans, eller besök oss i våra butiker.

18 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Trådlösa mikrofoner
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.