Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)
Artikelnummer: 1051952

Sennheiser EW-D ME2/835-S Combo Set (R1-6)

Digitalt trådlöst mikrofonpaket med handhållen mikrofon + mygga

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Rackmottagare, bodypack-sändare, kardoid handhållen mikrofon + rundstrålande lavalier
 • Upp till 100 meters räckvidd
 • Hantering via mobilappen EW-D Smart Assist
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Kom igång med trådlös ljudupptagning med Sennheiser Evolution Wireless Digital. Detta digitala mikrofonsystem är en ny högkvalitativ lösning med olika alternativ för medföljande mikrofoner – i detta kit ingår både en handhållen mikrofon och en myggmikrofon. Den batteridrivna handhållna sändaren kommer med en dynamisk mikrofonenhet med kardoid upptagning medan myggmikrofonen har rundstrålande upptagningsmönster. Sändaren har upp till hundra meters räckvidd till basmottagaren som både har LED-display och kan styras via mobilapp, så detta mikrofonsystem ger dig stora möjligheter och bred flexibilitet vid alla möjliga scenframträdanden, föreläsningar och presentationer.

Fördelar

 • Paket med sändare, mottagare, rundupptagande myggmikrofon ME2 samt trådlös handhållen kardoid mikrofon
 • Batteridriven SKM-S handsändare inkl MMD 835 mikrofonenhet
 • Lavalier-mikrofon med 1,6 meter kabel och medföljande puffskydd
 • Robust konstruktion av sändaren som tål daglig användning
 • Upp till 100 meters räckvidd
 • Effektiv brus- och störningseliminering
 • UHF-överföring för större område, säkrare anslutning och bättre skalning
 • Mobilapp för smidig installation och användning
 • Automatiserad installation som upprättar säkra anslutningar snabbt och enkelt
 • Upp till 2 240 frekvenser kan väljas
 • Sändaren har upp till 8 timmars användning med AA-batterier
 • 56 MHz-bandbredd för upp till 90 kanaler
 • För extremt detaljerat ljud även i de mest dynamiska uppträdandena med ett dynamiskt sändarområde på 134 dB

Trådlös handhållen mikrofon SKM-S + MMD 835

Med Sennheiser SKM-S handhållna trådlösa sändare kan installationen inte bli enklare. Klicka på knappen Sync så kopplas din enhet ihop med din mottagare på några sekunder. Formdesignen gör den bekväm att hålla i handen och lika enkel att sätta på stativ. Två AA-batterier ger dig upp till åtta timmars trådlös drift, eller välj till Sennheiser BA-70 uppladdningsbara litiumjonbatteripaketet (säljs separat) och få upp till 12 timmar eller prestanda på en enda laddning.

Sennheiser MMD 835 är en dynamisk kardioid-mikrofonkapsel speciellt utformad för Sennheiser trådlösa ljudsystem. Baserad på samma teknik som E835 scen- och sångmikrofon – en regerande mästare i live-underhållningsvärlden – ger MMD 835-kapseln fantastiskt ljud och pålitlig prestanda. Röstupptagningen är jämn och enhetlig även när du rör dig och minimal oavsett du håller nära eller en bit ifrån munnen vilket gör att mikrofonen passar både för solo- och körsångare och föreläsare. 

Rundupptagande lavalier-mikrofon ME2

Myggmikrofonen ME2 är rundupptagande som levererar ren röståtergivning med brett frekvensomfång som även fångar upp miljö- och omgivningsljud, vilket minskar behovet av precisionsplacering. Den kan gömmas under en peruk eller fästas i skjortan – ljudet kommer fångas upp klart och tydligt ändå. Kabeln på ME2 är 160 cm lång och avslutas med en 3,5 mm-kontakt med skruvanslutning som gör att den sitter säkert i SK-sändaren, så du kan röra dig fritt utan risk för glapp eller signalförlust.

EW-D med trådlös handhållen mikrofon och myggmikrofon

EW-D EM mottagare

Sennheisers trådlösa mottagare är sedan lång tid favoriter hos ljudproffs. Evolution Wireless Digital höjer nivån genom att tillhandahålla mer dynamiskt omfång än något trådlöst system som för närvarande finns på marknaden. Systemet säkrar automatiskt den mest tillförlitliga signalen på några sekunder och är skalbar till upp till 90 kanaler tack vare 56 MHz inställning av bandbredd och flera avancerade funktioner finns bara några knapptryckningar bort. En skarp LED-skärm på framsidan visar allt från signalstyrka och batteritid för anslutna enheter. 
Mottagaren kommer med rackmonteringssats så den lätt kan integreras i scen- och studiouppsättningar och kan fjärrstyras via den kostnadsfria Sennheiser Smart Assist-appen för Android och iOS.

EW-D SK sändare

Sennheiser SK trådlösa bodypack-sändare ger dig full rörelsefrihet på scenen. Anslut valfri TRS-mikrofon så har du ett system som passar för just dina behov och din situation. Den kompakta SK-sändaren har en klämma för att fästas i bälte/byxlinningen och är liten nog att få plats i en ficka. Ett par AA-batterier ger upp till åtta timmars trådlös drift eller köp till Sennheisers BA-70 uppladdningsbara litiumjonbatteripaketet (säljs separat) och få upp till 12 timmars använding på en enda laddning.

Vad är EW-D?

Evolution Wireless Digital är Sennheisers nya digitala och trådlösa UHF mikrofonsystem som gör det enkelt att jobba med trådlöst ljud, oavsett plats eller miljö. EW-D höjer ribban för alla trådlösa mikrofonsystem på marknaden genom att leverera ett riktigt högt dynamiskt omfång och som med hjälp av avancerade funktioner både förenklar installationen och garanterar den mest tillförlitliga anslutningen. Systemet använder 56 MHz-bandbredd för upp till 90 kanaler och automatiserad installation upprättar säkra anslutningar snabbt och enkelt. 

Tack vare Blutooth Low Energy-anslutning kan du maxa effektiviteten genom att ta full kontroll med Sennheiser Smart Assist mobilapp och koordinera frekvenser automatiskt och enkelt. Med sin ökade bandbredd och lägsta möjliga latens står Sennheiser Evolution Wireless Digital för hög kvalitet och prestanda och kommer vara ett kraftfull verktyg för ljudupptagningen vid både sång, tal och musikframträdanden.

Sennheiser trådlöst mikrofonsystem EW-D

Trådlöst mikrofonsystem med mobilstyrning

Styr det trådlösa mikrofonsystemet EW-D direkt ifrån din mobiltelefon. Med Bluetooth Low Energy får du full kontroll direkt i Sennheiser Smart Assist mobilappen. Dra nytta av en anmärkningsvärt snabb automatiserad installation, mobil åtkomst till alla systeminställningar och den extra fördelen med fjärrövervakning, allt från din Android- eller iOS-enhet. Spara tid, spara energi och prestera med självförtroende.

Levereras med

 • EW-D EM rackmottagare
 • EW-D SK bodypack-sändare
 • ME 2 lavaliermikrofon (rundupptagande)
 • EW-D SKM-S handsändare
 • MMD 835 mikrofonenhet
 • MZQ 1 mikrofonklämma
 • 2x stavantenner
 • Strömadapter
 • Rackmonteringssats
 • 4x gummifötter
 • Snabbstartguide
 • Dokumentation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.