Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Godox LEDP260C LED Light Duo Kit
Artikelnummer: 1048816

Godox LEDP260C LED Light Duo Kit

Belysningspaket för streaming, youtube, video och film

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Belysningsstyrka på 2 200 Lux (0,5m)
  • Ställbar effekt och färgtemperatur
  • Panelen är 33 x 20,5cm

Välj variant

2 990 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Godox P260C är en ultratunn LED-panel med flimmerfritt ljus och ett stabilt belysningsstativ. LED-panelen har en generös yta som ger ett mjukt ljus som går att justera både i styrka och färgtemperatur. Detta är perfekt när du vill anpassa lampans ljus till din omgivning. Detta paketet passar utmärkt för hemmakontoret, streaming, videomöten, video och foto – ljusa upp din tillvaro med Godox LED-panel kit! 

Fördelar

  • Färdigt paket med LED-panel och stativ
  • Panelen har en stor yta på 33 x 20,5cm som ger ett trevligt ljus
  • Ställbar effekt och färgtemperatur mellan 3300-5600K (varmt till kallt ljus)
  • Bakgrundsbelyst LCD-skärm på baksidan av panelen
  • Kan strömförsörjas via elnät eller batterier
  • Finns i kit om en eller två paneler

LED-belysning som kan anpassas till omgivningsljuset

LED-belysningen Godox P260C är ett en LED-belysning med variabel färgtemperatur, vilket gör att du kan justera från varmt till kallt ljus, för att kunna matcha din omgivning. Ljuset är helt flimmerfritt och lämpar sig för foto, film- och videoproduktion. LED-ljuset har en ljusstyrka, upp till 2200 Lux på 0,5 meter vilket ger goda möjligheter att belysa ditt objekt eller individ. 

Belysningen har ställbar effekt mellan 10–100% och radiostyrning (433MHz) via fjärrkontrollen Godox RC-AC 5 (ingår ej, se passande tillbehör) för att du enkelt ska kunna justera styrkan oavsett om du befinner dig framför eller bakom kameran. LED-belysningen levereras med ett tiltbart stativfäste för att du ska kunna montera det på exempelvis ett belysningsstativ, bom eller andra tillbehör med 16mm-fäste.

Levereras med

  • Godox LEDP260C LED-panel
  • Belysningsstativ dämpat
  • Stativfäste för belysningsstativ eller bommar 5/8"
  • Nätadapter 230V
Detta kit finns i tre utförande ett singelkit, dubbelkit eller trippelkit. Dubbelkittet innehåller dubbeluppsättning av artiklar och passar utmärkt när du vill ha en jämn belysning från flera håll. Trippelkitet ger dig en optimal trepunktsbeysning. Du väljer ditt paket geom att trycka knapparna med bilderna med respektive kit. 

OBS! Batterier för att driva LED-panelen medföljer ej, det krävs två batterier för att strömförsörja panelen, se passande tillbehör för att hitta rekommenderade batterier och laddare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn