Bakgrund Cardamon 2,72x11m #17

Colorama Bakgrund Cardamon 2,72x11m #17

Artikelnummer: 302833
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Bakgrund Cardamon 2,72x11m #17
Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja
Enkelkrok 059 WM / Par
2 378 SEK
Bakgrund Cardamon 2,72x11m #17
Studioklämma Svart/Orange Stor 2 st
Väggfäste 045 Bakgrundshållare
1 367 SEK
Colorama Bakgrundspapper
Bakgrundspapper är ett ekonomiskt och flexibelt bakgrundssystem. Att använda papper gör att du inte behöver oroa dig för smutsmärken, det är bara att rulla ut och riva av.
Colorama bakgrundspapper är av mycket hög kvalité, tillverkade av ett mycket kraftigt papper som inte reflekterar onödigt ljus.

OBS! Färgproverna på webben är inte helt överensstämmande med verkligheten.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.