Bakgrundspaket för både papper- och tygbakgrunder

Fotobestway Bakgrundspaket för både papper- och tygbakgrunder

Artikelnummer: 1040442
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

FotoBestway bakgrundsupphängning som kan användas för både tyg och papper

Detta bakgrundspaketet levereras komplett med två stabila och luftdämpade belysningsstativ, en teleskopbom (med justerbar längd på 1,25–3 meter), en tygbakgrund (1,5x2,5 m) och ett vadderad fodral som håller hela paketet.

Fördelar

  • Flexibel bakgrundsuppsättning
  • Transportväska ingår
  • Luftdämpat belysningsstativ

Luftdämpat bakgrundsstativ med en maximal höjd på cirka 3 meter

Hela paketet har en transportlängd på endast 87 cm och bakgrundsstativen har ett standard blixtfäste (5/8 ") med gänga upptill.

Bakgrundsbom med justerbar längd

Bakgrundsbom / teleskopbom med justerbar längd på 1,25–3 meter. Denna kan användas för både tygbakgrunder och pappersrullar. Diameter: Ø22-30mm.

Levereras med

  • Två bakgrundsstativ
  • Teleskopisk
  • Tygbakgrund
  • Transportväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.