Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja

Manfrotto Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja

Artikelnummer: 302707
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja
Enkelkrok 059 WM / Par
Expan hållare 081
2 228 SEK
Ett kitt bestånde av två expandrar som du fäster i ändrarna på en pappersbakgrundsrulle för att sedan kunna hänga upp den i tak/väggfästen. Inklusive metallkedja. Expanderar från: Ø 46 till 78mm.

OBS! Bakgrundshållarna levereras i blandade färger, röd, grå och svart. 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.